ΕΛΛΑΔΑ

«Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου» λέει Καινούργιου σε Έλληνα τενόρο

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του Βασίλη Κούρτη, υποψηφίου για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, συνδέθηκε με την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιουκαι απ’ ό,τι φάνηκε γοήτευσε την παρουσιάστρια.

Πρόκειται για έναν από τους φετινούς υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2023, ο οποίος λίγο πριν μιλήσει για τη συμμετοχή του στο «Super Κατερίνα» κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για το ζώδιο και την ηλικία του.

Όταν τον είδε στην κάμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και άρχισε να τον ρωτά διάφορα πράγματα προκειμένου να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Στο τέλος, με χιούμορ προθυμοποιήθηκε να του δώσει και τον αριθμό του τηλέφωνό της.

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;» ρωτούσε χαμογελώντας.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον καλλιτέχνη να αφήσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να απαντά:«Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό» 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button