ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ληστείας η νεκρή στη Βαρβάκειο; Το εύρημα των Αρχών που αλλάζει την πορεία των ερευνών

«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα της δολοφονημένης γυναίκας – Στο μικροσκόπιο των Αρχών το υλικό που κατεγραψαν οι καμερες διπλανών κτηρίων

Στα άτομα που κατεγραψαν οι καμερες διπλανών κτηρίων επικεντρώνονται οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, για να εντοπίσουν τους δολοφόνους της άγνωστης γυναίκας που βρέθηκε χθες νεκρή πίσω απο τη Βαρβάκειο Αγορά. Οι κάμερες κατέγραψαν τις ύποπτες κινήσεις, όμως το πρώτο ζητούμενο ειναι να αποκαλυφθει η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. Η ταυτοποίηση της πιθανότατα θα δείξει και ποιο άτομο απο αυτά που κατέγραψαν οι κάμερες είναι ο δολοφόνος της.

Την ίδια ώρα, ένα εύρημα των Αρχών δίνει νέα διάσταση στις έρευνες, αφού πάνω στη σορό της νεκρής γυναίκας βρέθηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της. Με βάση το νέο εύρημα, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας, να αντιστάθηκε στους δράστες και αυτοί να την κατακρεούργησαν. 

Η ιατροδικαστικη εξέταση θα αποκαλύψει το αντικείμενο του εγκλήματος. Αν δηλαδή ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο σπασμένο γυαλί για να κατακρεουργήσει με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό το θύμα. Παράλληλα, από την δακτυλοσκόπηση, οι αστυνομικοι προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και φυσικά ποια ήταν η ταυτότητα του.

Η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε χθες γύρω στις 11:30 το πρωί από τοξικομανείς οι οποίοι κινούνται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πίσω από την Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο αγορά, οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Όμως οι μάρτυρες, δεν ήταν σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας, ούτε να πουν αν εκείνη ήταν τοξικομανής. 

Η συγκεκριμένη ιστορία θεωρείται απο τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ως άκρως σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου μέσα στις επόμενες μέρες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button