ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα διαρρηκτών ο Γιάννης Καλλιάνος – Το βίντεο των 15 λεπτών και το μήνυμα στον διαρρήκτη

Η διάρρηξη έγινε στις 20:40 το βράδυ της Πέμπτης – «Σήμερα μας βιάσαν οικογενειακώς ψυχολογικά και αυτό δεν θα το αφήσω έτσι»

Ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη ότι «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του»

Όπως περιγράφει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη ο Γιάννης Καλλιάνος, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι. «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε -έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πως έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από που πήγα με το αυτοκίνητο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

«Για όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου και το παιδί μου, υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό – ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Εικόνες από τη διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Related Articles

Back to top button