ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: Φήμες ότι αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης βιάστηκε

Σε ένα θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την14χρονη κοπέλα από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, για την οποία κατηγορούνται 12 άτομα για βιασμό και για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη.

Ο πατέρας της κοπέλας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, με το οποίο είχε εξαφανιστεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Επρόκειτο για τον 50χρονο, Β.Δ., για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert

Ο άνδρας με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημα του.

Η ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου φέρεται να είχε βιαστεί κατ’ επανάληψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Ανώνυμη καταγγελία

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο in, τόνισαν ότι η Ασφάλεια Ρεθύμνου έλαβε πριν από μερικούς μήνες μια ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε κύκλωμα παράνομης πορνείας εξέδιδε ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία, με το φάκελο να φτάνει στις ανακριτικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη δικογραφία εμπλέκονται τουλάχιστον 12 ενήλικοι άντρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρονται να ήρθαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με το ανήλικο κορίτσι.

Μια σύλληψη

Η Ελληνική Αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός ατόμου που σχετίζεται με την υπόθεση, για το οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές περιμένουν την εξέταση της υπόθεσης από την ανακρίτρια, ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις αν εκδοθούν αντίστοιχα εντάλματα.

Related Articles

Back to top button