ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον θάνατο του Εμίλ – Τα οστά βρέθηκαν 90 μέτρα από το σπίτι του παππού του

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι τα οστά βρέθηκαν 3 χλμ. από τον οικισμό που είχε θεαθεί τελευταία φορά o 2χρονος

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Εμίλ που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία μετά τον εντοπισμό οστών που ανήκουν στο 2 ετών αγόρι δίνει η μαρτυρία του δημάρχου του οικισμού Βερνέτ, σύμφωνα με την οποία τα μακάβρια ευρήματα ανακαλύφθηκαν σε απόσταση 90 μέτρων από το σπίτι των παππούδων του και όχι 3 χλμ από τον οικισμό όπως είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μπαλίκ που μίλησε στη Le Figaro, τα οστά βρέθηκαν «σε ένα μονοπάτι ανάμεσα στην εκκλησία και ένα παρεκκλήσι του οικισμού».

Δείτε χάρτη με το σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά του μικρού Εμίλ

Κατά τον ίδιο, η περιοχή αυτή «είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς». «Είναι απίθανο κάποιο ζώο να έφερε ανθρώπινα υπολείμματα πίσω στο χωριό όταν κάποιος είναι αγνοούμενος. Αυτό μας οδηγεί στο σενάριο κάποιο άτομο να έφερε πίσω τα οστά του Εμίλ και πιθανότατα πολύ πρόσφατα» πρόσθεσε ο δήμαρχος του οικισμού.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail ανέφερε ότι αυτό που βρέθηκε είναι οστά και το κρανίο του μικρού Εμίλ.

«Αυτά τα συγκλονιστικά νέα είναι αυτά που φοβόμασταν. Τώρα ξέρουμε, ανήμερα της Ανάστασης των Καθολικών, ότι ο Εμίλ μας παρακολουθεί υπό το φως και τη στοργή του Θεού, αλλά ο πόνος και η θλίψη παραμένει. Τώρα είναι η ώρα για να θρηνήσουμε, να προσευχηθούμε και να σκεφτούμε» δήλωσαν οι γονείς του μικρού Εμίλ μέσω του δικηγόρου τους, ο οποίος απηύθυνε έκκληση να γίνουν σεβαστές οι ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button