ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς κατά μήκος πεζοδρομίου στη Τσιμισκή για να παρακολουθήσει την παρέλαση, να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους μαθητές.

 

ADS

 

Συνεχίζονται σήμερα στη Θεσαλονίκη οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στις 11 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση, ενώ νωρίτερα, η μαθητιώσα νεολαία θα καταθέσει στεφάνια στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς κατά μήκος πεζοδρομίου στη Τσιμισκή για να παρακολουθήσει την παρέλαση, να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους μαθητές.

Το” παρών” δίνουν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατιδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλεκας αλλά κι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός.

Αναλυτικά οι σημερινές εκδηλώσεις:

10.00΄: Κατάθεση στεφάνων από τη μαθητιώσα νεολαία στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.

11.00΄: Παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας παρουσία μελών της Κυβέρνησης και λοιπών Αρχών.

12.30΄: Στέψη των μνημείων, των προτομών και των ανδριάντων των ηρώων από τη μαθητιώσα νεολαία.

12:30΄ : Έναρξη στεφανιοδρομίας από το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων του Δ.Δ. Γέφυρας με τελική άφιξη των δρομέων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.

14:00΄: Άφιξη των δρομέων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη – Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο από εκπρόσωπο του Δήμου Χαλκηδόνος.

– Ομιλίες στα σχολεία (εκτός Δήμου Θεσσαλονίκης), τις δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους λοιπούς φορείς, με μέριμνα των οικείων Αρχών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button