ΕΛΛΑΔΑ

Θεμιστοκλέους: Κινητά συνεργεία σε ξενοδοχειακές μονάδες για τον εμβολιασμό υπαλλήλων

Συνολικά 5.170.000 (δηλαδή το 49% στο γενικό πληθυσμό και 58% του ενήλικου πληθυσμού) έχει εμβολιαστεί πλήρως για τον κορωνοϊό, γνωστοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών. 

Για τις δύο ηλικιακές παιδιών, τουλάχιστον 33.000 έφηβοι (ηλικίας 15-17) έχουν εμβολιαστεί ή κλείσει το ραντεβού τους ενώ, αντιστοίχως  στις ηλικίες 12-14 πάνω από 5.300 παιδιά έχουν εμβολιαστεί ή κλείσει το ραντεβού τους. 

Όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, «αναπτύσσουμε δράσεις ειδικών πληθυσμών, όπως οι ρομά, άστεγοι και οι μετανάστες και τις επόμενες μέρες θα αναπτυχθεί νέο επιχειρησιακό σκέλος που θα αφορά τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες» 
 

«Έχουμε ήδη επικοινωνήσει ή θα επικοινωνήσουμε, ώστε οι μονάδες να ρωτήσουν τους υπαλλήλους τους και αναλόγως αριθμού, είτε θα μεταβούμε με κινητό συνεργείο στη μονάδα (αν είναι μεγάλος ο αριθμός υπαλλήλων που θέλουν να εμβολιαστούν), είτε θα διευκολύνουμε τη μετάβασή τους σε εμβολιαστικό κέντρο» διευκρίνισε. 

Related Articles

Back to top button