ΕΛΛΑΔΑ

«Θέλω μόνο δικαίωση» λέει ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή, που δολοφονήθηκε άγρια στην Κατερίνη

Ο 58χρονος δράστης τον πυροβόλησε και του έβαλε φωτιά – Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε νεκρός και καμένος σε νεκροταφείο της Κατερίνης. “Δεν νομίζω ότι έχω πια δυνάμεις να αντιμετωπίσω και να δω πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο τον φονιά του παιδιού μου, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, θέλω μόνο δικαίωση στη μνήμη του γιου μου”, λέει ο πατέρας του άτυχου κομμωτή.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο. Η στιγμή της εκδίκασης της υπόθεσης πλησιάζει και η οικογένεια του άτυχου κομμωτή προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τη δύναμη να παραστεί στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίαςτου άτυχου Δημήτρη.

Ο πατέρας του καταρρακωμένος θυμάται τη στιγμή που κλήθηκε να αναγνωρίσει το αδικοχαμένο του γιο. “Δεν με άφησαν ούτε το πτώμα του να δω, όπως μου είπε η αστυνομία δεν υπήρχε τίποτα να δω ήταν πυρπολημένος, ο δολοφόνος τον είχε χτυπήσει με ρόπαλο, του είχε βάλει κουκούλα στο κεφάλι και τον πυροβόλησε. Νωρίτερα είχε προμηθευτεί βενζίνη, του έβαλε φωτιά και τον άφησε να καεί. Εκεί πίσω από το νεκροταφείο”.

Ο πατέρας του άτυχου κομμωτή όπως λέει θέλει δικαίωση στη μνήμη του γιου του. Ο ίδιος απλώς επιβιώνει πια, όπως λέει χαρακτηριστικά, και το μόνο πράγμα που του έχει μείνει είναι μνήμες από το παρελθόν και φωτογραφίες του γιου του στο σπίτι που είναι βυθισμένο σε θλίψη και πένθος.

“Κάθε μέρα πηγαίνω στο μνήμα του, του μιλώ, μου κρατά και του κρατώ συντροφιά. Και έτσι νιώθω ότι είμαστε μαζί”, λέει ο τραγικός πατέρας στο GRTimes και ξεσπά σε λυγμούς.

κομ1

Το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζεται ότι ο 45χρονος κομμωτής είχε βρεθεί απανθρακωμένος τον Ιούνιο του 2021, πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας. Η σορός του είχε εντοπιστεί από περαστικούς, που κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν πως ο 58χρονος δράστης θεωρούσε ότι το θύμα είχε «καρφώσει» στους αστυνομικούς ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Είχε ισχυριστεί πως είχε διαφορές με τον 45χρονο επειδή πίστευε ότι τον κατέδωσε και μάλιστα είχαν συναντηθεί πριν από την εξαφάνισή του. Αφού τον παρέσυρε στο ερημικό σημείο πίσω από τα κοιμητήρια του οικισμού Γαλήνη, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και έπειτα έδεσε το άψυχο σώμα του και του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όμως, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν για τη διένεξή τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου όπου βρήκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, καθώς και το όπλο του εγκλήματος.

κατ1
κατ2
κατ3

Related Articles

Back to top button