ΕΛΛΑΔΑ

Θασσαλονίκη: Μαθητής έκλεψε την πιστωτική του καθηγητή του και πήγε για ψώνια

13χρονος Ρομά κατάφερε να διαρρήξει σχολείο της Χαλκηδόνας την περασμένη Κυριακή, κλέβοντας μια φωτογραφική και την πιστωτική κάρτα του διευθυντή, κι ενώ πίστεψε ότι η αποστολή επετεύχθη κάνοντας ανενόχλητος χρήση της κάρτας, εν τέλει συνελήφθη.

Μάλλον γιατί το έγκλημά του μόνο τέλειο δεν ήταν, αφού κατά την επιχείρηση διάρρηξης ο 13χρονος προκάλεσε φθορές σε συρτάρια από τα γραφεία των δασκάλων και του διευθυντή (διακριτικός ο bro) και μαντεύουμε ότι δε δυσκόλεψε και πολύ την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του. Επίσης, το να βγεις για ψώνια με κλεμμένη κάρτα δεν είναι κι ό,τι πιο σοφό, καθώς οι κινήσεις έγιναν γρήγορα αντιληπτές και το shopping therapy μετά την αγχωτική διαδικασία της διάρρηξης, πήγε λάθος.

Πιθανόν στα αυτιά του 13χρονου hustler να έπαιζε Snik, εξού και η έμπνευση. Με το μισθό διευθυντή μπορεί να μην παίρνειες αυθεντικά chains, αλλά ένα ζευγάρι sneaker το τσιμπάς. Σε κάθε περίπτωση, η φάση δεν είχε την έκβαση που ευχόταν να έχει, καθώς πιάστηκε και εκτός των άλλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button