ΕΛΛΑΔΑ

«Θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του», λέει ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου

Εμφανίζεται σίγουρος για την αθωότητα του ιδρυτή της Κιβωτού του Κοσμου

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την «καταιγίδα» αποκαλύψεων και καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου προχώρησε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου.

Ο πατέρας Διονύσιος ο οποίος ζει στη Χίο μίλησε στον ΣΚΑΪ και είπε αρχικά: «γνωρίζω τον αδελφό μου, την αθωότητά του, έχει δώσει τη ζωή του γι’ αυτό το έργο με την πρεσβυτέρα».

«Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του» πρόσθεσε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου και κατέληξε: 

«Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες ώρες μετά την τελευταία τοποθέτηση του πατέρα Αντώνιου, o οποίος, σύμφωνα με το STAR, είιπε ότι «δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;».

antonios

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα ανέφερε: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

presvitera

Δηλώσεις πάντως έκαναν και οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου. «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», σχολιάζουν.

sinergates-antonios

Related Articles

Back to top button