ΕΛΛΑΔΑ

Θα γίνει εξέταση DNA στα παιδιά των παλαιοχριστιανών – Υπόνοιες για την εγκυμοσύνη

«Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα  συγγενικό πρόσωπο», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετικά μετά τις αποκαλύψεις για τη φύση της εργασίας που παρείχε ο 46χρονος, στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου μέσω… τηλεργασίας από τη σπηλιά που ζούσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του,  που έφερε στη δημοσιότητα το Star ο 46χρονος εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε πάρει μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης το 2020 επικαλούμενος λόγους υγείας.

«Βρέθηκαν» τα παιδιά – «Θα γίνει εξέταση DNA»

Ο 46χρονος,  το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υψηλή πίεση και έντονη αδιαθεσία. Αφού, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και κρίθηκε πως η κατάστασή του δεν χρήζει νοσηλείας, για αυτό επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

«Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας «αρρώστησε ξαφνικά». Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι΄αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση ο εισαγγελέας. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν  και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα  συγγενικό πρόσωπο», ανέφερε στο MEGA, ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.«Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο «πατριάρχης» λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις, ή των ρωσικών προτύπων των «παλαιοχριστιανών» της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Για το ζήτημα της εξ αποστάσεως εργασίας του 45χρονου στον Δήμο της Ερέτριας ενώ κατοικούσε στην ορεινή Κορινθία, χωρίς ίντερνετ ο κ. Μπαλάσκας είπε: «γι΄αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο δήμος που είχε προσληφθεί και η μισθοδοσία που του αποδιδόταν. Είναι θέμα του δήμου που τον πλήρωνε».

«Εγκαταστάθηκε στον Δήμο Ερέτριας την 1η Νοεμβρίου του 2020, με μετάταξη από τον Δήμο Ηλιούπολης για λόγους υγείας. Πέρασε από ειδική επιτροπή. Ήταν υπάλληλος καθαριότητας», σημειώνει ο Δήμαρχος Ερέτριας, Νίκος Γουρνής.

Ο ίδιος εξηγεί ότι για να μπορεί να κάνει την μετάταξη αυτή λόγω υγείας δικαιολογεί και την εξ αποστάσεως δουλειά. «Τις εργασίες που έκανε τις παρέδιδε στον Δήμο», τονίζει και προσθέτει ότι κάποια στιγμή άρχισαν να τον αναζητούν καθώς είχε σταματήσει να επικοινωνεί με την υπηρεσία του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις για το καθεστώς εργασίας του 45χρονου η υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε τη διενέργεια ελέγχου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button