ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: “Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, με έχει διαλύσει η απουσία του”

Απαρηγόρητη είναι η σύντροφος του μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλή που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο 30χρονος οδηγούσε την εμπορική αμαξοστοιχία όταν έγινε η μετωπική σύγκρουση η οποία οδήγησε στον θάνατο συνολικά 57 ανθρώπους.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί, με την άτυχη γυναίκα να μην μπορεί να διαχειριστεί την βαριά απώλεια.

“Δεν περίμενα να γίνει τέτοια αμέλεια, ουσιαστικά δολοφονία τόσων ατόμων, γιατί έτσι θα έπρεπε κανονικά να λέγεται. Ακόμη δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς μπορούσε από ένα άτομο να γίνει τέτοια τραγωδία” δήλωσε αρχικά στον Alpha.

“Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, ήμασταν ένα ουσιαστικά. Εμένα προσωπικά με έχει διαλύσει η απουσία του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ καλόκαρδος με πολύ αγνή ψυχή κι αυτό δεν το βρίσκεις συχνά. Σχεδιάζαμε τον γάμο μας, είχαμε πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον” πρόσθεσε.

“Σαν επαγγελματίας ήταν εξαιρετικός, καθώς ήταν πάντα στην ώρα του. Πάντα προετοιμασμένος. Πολλές φορές απέφευγε διάφορες εξορμήσεις μας για να είναι προετοιμασμένος για το ταξίδι” συνέχισε.

Όπως είπε η γυναίκα, ο 30χρονος μηχανοδηγός κουβαλούσε μαζί του κατά τη διάρκεια της εργασίας του, εγχειρίδιο, εξαρτήματα και εργαλεία σε περίπτωση που χρειαζόταν να τα χρησιμοποιήσει στο τρένο.

Η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του ήταν στις 22:30 της 28ης Φεβρουαρίου, λίγη ώρα πριν την τραγωδία. Της είχε πει ότι ξεκίνησε το δρομολόγιο καθώς και ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στο ρεύμα κάπου κοντά στη Λάρισα.

Η σύντροφος του Δημήτρη Μασσαλή έμαθε για το δυστύχημα από το διαδίκτυο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας του 30χρονου. Όπως τόνισε, ο γιος του ήταν πάντα συνεπής και μάλιστα είχε παρει τιμητικό έπαινο από την υπηρεσία του. “Πρώτος πηγαινε, τελευταίος έφευγε. Ασχολιόταν με τα πάντα” δήλωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πατέρας επέρριψε ευθύνες και σε όσους αξιολόγησαν και τοποθέτησαν τον μοιραίο σταθμάρχη στη συγκεκριμένη θέση, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τα ποσά των αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων.

Related Articles

Back to top button