ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο Σπύρος Καρνέζης για το Μακελειό στην εταιρεία τους

Την ανείπωτη θλίψη του εκφράζει ο Σπύρος Καρνέσης για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στη Γλυφάδα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα – Σπύρος Καρνέσης»

Ποιος είναι ο εφοπλιστής Σπύρος Καρνέζης 

Ο Σπύρος Καρνέζης, επιτυχημένος εφοπλιστής, ο οποίος κινείται μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας διαθέτει τις εταιρείες ΕΛΙΝΟΙΛ και European Navigation και λατρεύει τη θαλάσσια αυτή περιοχή.

Ο ίδιος, παρότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις περιττές κοσμικότητες, προσκαλεί κραταιούς της θάλασσας από την Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις υπέροχες γεύσεις στο ιδιόκτητο νησάκι του στους Πεταλιούς.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πανίσχυροι επιχειρηματίες από όλο τον πλανήτη, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο mister Amazon, έχουν έρθει σε επαφή προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους νησάκι στην περιοχή.

Related Articles

Back to top button