ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 18χρονος που διέπραξε 4 κλοπές μέσα σε ένα πρωί!

Μέσα σε ένα ξημέρωμα, αυτό της περασμένης Τρίτης, κατάφερε να διαπράξει τέσσερις κλοπές σε επιχειρήσεις και σπίτια στην Αλεξανδρούπολη ένας 18χρονος

 

ADS

Μέσα σε ένα ξημέρωμα, αυτό της περασμένης Τρίτης, κατάφερε να διαπράξει τέσσερις κλοπές σε επιχειρήσεις και σπίτια στην Αλεξανδρούπολη ένας 18χρονος Έλληνας ο οποίος έκλεβε ό,τι έβρισκε προσιτό, αλλά είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ποδήλατα!

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, ο νεαρός δράστης διέρρηξε πρώτα ένα σπίτι και μετά την αποθήκη ενός άλλου και άρπαξε από το εσωτερικό τους τρία ποδήλατα και ένα κινητό. Στη συνέχεια, τρύπωσε σε δυο καταστήματα όπου βρήκε απασχολημένους την υπάλληλο του ενός και τον ιδιοκτήτη του άλλου και έκλεψε από το πρώτο ένα κινητό και από το δεύτερο 25 ευρώ.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν χάρη στα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας των περιοχών όπου «χτύπησε» και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 18χρονου, όπου βρέθηκαν τα τρία ποδήλατα τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button