ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Χαϊδάρι για την εξαφάνιση 30χρονης – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Χαϊδαρίου, λόγω της εξαφάνισης μιας 30χρονης, με το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιοποιεί σήμερα (13.8.2022) τα στοιχεία της, μετά από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Πρόκειται για την 30χρονη Μαριάννα Κονιώση, η εξαφάνιση της οποίας καταγράφηκε στις 11.8.2022 από το Χαϊδάρι. Έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, γκρι παντελόνι και σαγιονάρες ανοιχτού μπλε, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού σημειώνει πως η φωτογραφία που κοινοποιείται είναι η μοναδική που διατέθηκε και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στη σημερινή της εικόνα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Related Articles

Back to top button