ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό – Παρούσα και η Μάγδα Φύσσα

Με δάκρυα, αγκαλιές και φιλιά υποδέχτηκε την απόφαση για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το Εφετείο Αθηνών στη Λουκάρεως.

Μεταξύ του κόσμου που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια ήταν και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα η οποία στο άκουσμα της καταδίκης του Ηλία Μίχου και της αθώωσης της μητέρας της ανήλικης για το αδίκημα της μαστροπείας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η Μάγδα Φύσσα

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση κρίνοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία.

Ο Ηλίας Μίχος κρίθηκε, επίσης, ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων), για Μαστροπεία και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Αθωωτική ήταν η κρίση των δικαστών μόνο για το αδίκημα της εμπορίας ανήλικου.

Η μητέρα της 12χρονης ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απαλλακτική απόφαση των δικαστών. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώα την κατηγορούμενη για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας και αθώα κατά πλειοψηφία (4-3) για μαστροπεία.

Φωτογραφίες : Newsbeast.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button