ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε το 3χρονο κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή στην Θεσσαλονίκη

Για τη μεταφορά του κοριτσιού από το Ιπποκράτειο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα, στήθηκε γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο μεταφέρεται το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο την Παρασκευή υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι θεράποντες ιατροί από το Ιπποκράτειο επικοινώνησαν με τους συνεδέλφους τους στο Ωνάσειο για τη μεταφορά του κοριτσιού, ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει.

Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και από εκεί «ταξίδεψε» για την Αθήνα, με προορισμό το Ωνάσειο προκειμένου να λάβει πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση.

Για τη μεταφορά του κοριτσιού από το Ιπποκράτειο στο αεροδρόμιο στήθηκε γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ, με αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» να συνοδεύουν το ασθενοφόρο σε όλη τη διαδρομή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button