ΕΛΛΑΔΑ

Στην Τροχαία ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette – «Άφαντος» ο οδηγός

Στην Τροχαία Γλυφάδας εμφανίστηκε σήμερα ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο δικηγόρος ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ενδέχεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ιδιοκτήτης, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Η Αστυνομία θεωρεί πλέον θέμα χρόνου τον εντοπισμό του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο, ενώ για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούνται έρευνες, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button