ΕΛΛΑΔΑ

Στη Μεγάλη Βρεταννία η δεξίωση με τους υψηλούς καλεσμένους μετά την κηδεία του Τέως

Στολισμένο το Ballroom –  Το δείπνο στο οποίο προσεκλήθησαν 250 άτομα περιελάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμάρια – Δείτε βίντεο

Στο Ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» συγκεντρώθηκαν μετά την ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, οι προσκεκλημένοι στο δείπνο που παραθέτει η οικογένειά του. 

Περίπου 200 με 250 άτομα βρέθηκαν στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, στην οποία είχαν ήδη στολιστεί τα τραπέζια και είχε ετοιμαστεί ο μπουφές για το δείπνο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr.

Παράλληλα, στο ξενοδοχείο κατέφτασαν λίγο μετά τις 5 η οικογένεια του Κωνσταντίνου και οι προσκεκλημένοι για το δείπνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  το δείπνο θα περιελάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμάρια.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

5781730
Ο Νικόλαος έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
5781734
H Πρώην Βασίλισσα της Ιορδανίας Νουρ και η κόρη της προσέρχονται στη Μεγάλη Βρεταννία (Copyright: Eurokinissi/Κώστας Τζούμας)
5781742
Ο Νικόλαος στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται τους προσκεκλημένους (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
5781732
Στιγμιότυπο από τη στιγμή όπου οι καλεσμένοι προσέρχονται στο γεύμα που παραθέτει η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
megali-vretania-_3_
megali-vretania-_2_
megali-vretania-_1_
megali-vretania-_5_
megali-vretania-_4_

Related Articles

Back to top button