ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή 65χρονος για σεξουαλική κακοποίηση του 8χρονου ανιψιού του

Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη κατοχή πυρομαχικών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 65χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη κατοχή πυρομαχικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε σήμερα ότι «ήταν απλά ένα παιχνίδι που παρεξηγήθηκε». 

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν την περασμένη Κυριακή οι γονείς του ανηλίκου, ο 65χρονος έχοντας υπό την επίβλεψή του τον οκτάχρονο ως συγγενής εξ’ αγχιστείας (θείος), στο σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προέβη σε βάρος του σε γενετήσιες πράξεις και συγκεκριμένα θωπεία.

Ο άντρας συνελήφθη την ίδια ημέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φυσίγγια χωρίς να κατέχει σχετική άδεια.


Related Articles

Back to top button