ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό βίντεο – Μαχαιρώνει συμμαθητή του μέσα σε σχολείο στο Οχάιο

Ο μαθητής συνελήφθη κι οδηγήθηκε προσωρινά, κατόπιν εντολής εισαγγελέα σε κατάστημα κράτησης νέων.

Σοκάρει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας με έναν νεαρό να μαχαιρώνει συμμαθητή του και μάλιστα μέσα στο σχολείο.

Το άγριο αυτό επεισόδιο σημειώθηκε σε Λύκειο του Οχάιο στις ΗΠΑ αναδεικνύοντας το μεγάλο πρόβλημα σχολικής βίας ακόμα και χρήσης όπλων στα σχολεία της χώρας.

Μαχαίρι 25 εκατοστών

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ένας μαθητής ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με συμμαθητή του, έβγαλε ένα μαχαίρι με μια τεράστια λάμα, περίπου 25 εκατοστών κι άρχισε να τον μαχαιρώνει.

Αρχικά το θύμα απέφυγε τα χτυπήματα, όμως ο δράστης, τον κυνήγησε και του κατάφερε αρκετές μαχαιριές, ευτυχώς χωρίς να βρει ζωτικό όργανο ή κάποια αρτηρία.

Ο μαθητής συνελήφθη κι οδηγήθηκε προσωρινά, κατόπιν εντολής εισαγγελέα σε κατάστημα κράτησης νέων.

Παραμένει ασαφές πώς ο μαθητής κατάφερε να περάσει το μαχαίρι στο σχολείο, καθώς η Σχολική Περιφέρεια του Κολόμπους είχε ήδη επενδύσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει 20 προηγμένα συστήματα ανίχνευσης όπλων στα 17 Λύκεια.

Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων που χρησιμοποιεί κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας για να προκαλέσει μαγνητικό πεδίο σε μεταλλικά αντικείμενα που διέρχονται του ανιχνευτή.

Δείτε το βίντεο

Related Articles

Back to top button