ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο 15χρονος στο Ίλιον: «Με χτυπούσαν και μου έβαζαν με μαξιλάρι για να μην φωνάζω»

Σοκ προκαλούν τα όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 15χρονος που ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του στο Ίλιον. 

Ο 15χρονος από το Ίλιον έζησε αυτό τον εφιάλτη τουλάχιστον 7 φορές και φέρεται να αναφέρει πως «με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο. Στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς προχώρησαν και σε άλλες πράξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ζοφερές αυτές πράξεις που βίωσε και δεν μπορεί να ξεχάσει.

«Υπήρχανε τρία δωμάτια. Στο κρεβάτι με παίρνανε σηκωτό με τη βία. Εκείνη τη στιγμή κάλυψαν το πρόσωπό μου με μαξιλάρι για να μην φωνάζω και ακουστώ ενώ τους έλεγα να σταματήσουν. Έκαναν χειρότερες πράξεις. Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας “σταματήστε, σταματήστε” , δεν άκουγαν. Τους έλεγα ότι αυτό που μου έκαναν με πειράζει και να σταματήσουν και ότι πονάω και κάποιες φορές με κρατάγανε στο κεφάλι.

Ο …. συγκεκριμένα θυμάμαι, που ήταν ο ένας από αυτούς που το έκανε μου κράταγε το κεφάλι κεφαλοκλείδωμα, με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω και με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω και του έλεγα ότι “δεν μπορώ να πάρω ανάσα άφησέ με δεν μπορώ δεν μπορώ” και το έκανε επειδή είχε νεύρα. Επειδή κατά λάθος όταν κούνησα το χέρι μου για να ξεφύγω, του έβγαλα κατά λάθος τα γυαλιά νευρίασε και λέει “τώρα θα σου δείξω εγώ” και με έπιασε κεφαλοκλείδωμα».

Το ανήλικο θύμα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε ότι «μόλις τελείωσαν έμεινα λίγο μαζί τους μέχρι να ηρεμήσω και στην συνέχεια έφυγα. Τις επόμενες μέρες είχα μώλωπες και ερυθρότητα».

Μάλιστα σε όπως φέρεται να αναφέρει στην κατάθεσή του δεν ήθελε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στην οικογένειά του «επειδή ντρεπόμουν δεν ήθελα να πω κάτι στους γονείς μου, ούτε να μαθευτεί κάτι στο σχολείο». Όπως φέρεται να είπε στις αρχές οι δράστες κατέγραφαν την κακοποίησή του με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Έμαθα από συμμαθητές μου στο σχολείο πως υπάρχει και κάποιο βίντεο, ενώ εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Και κατά το παρελθόν τα ίδια άτομα με έχουν πειράξει θωπεύοντάς με, ασκώντας βία. Ήταν ένας με δύο μήνες νωρίτερα από το περιστατικό με την άγρια κακοποίηση και όλα αυτά γίνονταν πάντα στο ίδιο σπίτι της γιαγιάς. Τα συγκεκριμένα άτομα με έχουν βρίσει και με έχουν κοροϊδέψει στο παρελθόν και αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Και στο σχολείο τις επόμενες μέρες από το περιστατικό με αποκάλεσε με έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό».

Όπως φαίνεται ο 15χρονος ζει καθημερινά τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ανηλίκων δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να λέει «Τα βραδιά δεν μπορούσα να κοιμηθώ επειδή το σκεφτόμουν και έκλαιγα μόνος μου. Γενικά δεν νιώθω άγχος και νευρίαζα με τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή και γενικά αυτή τη στιγμή δεν θέλω ούτε να τους δω μπροστά μου. Νιώθω πολύ άσχημα και δεν θέλω να πηγαίνω στο σχολείο μου. Φοβάμαι αυτά τα άτομα μήπως μου το ξανακάνουν».

Οι οκτώ μαθητές κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων καθώς τραβούσαν σε βίντεο τις κτηνώδεις πράξεις τους. Κατηγορίες έχουν ασκηθεί και σε τέσσερις μαθήτριες, εκ των οποίων η μία είναι ηλικίας 14 ετών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν ενεργό ρόλο στην σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου θύματος.

Related Articles

Back to top button