ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Τολό Αργολίδας: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 32χρονος Παναγιώτης Ιωάννου

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στο Τολό Αργολίδας ο αιφνίδιος θάνατος του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής Παναγιώτη Ιωάννου.

Ο Πήτερ ή Πητ, όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 32 χρόνων, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους.

ADS


Επρόκειτο για ένα ζεστό, ευγενικό, πάντα χαμογελαστό και εξαιρετικά δραστήριο άνθρωπο που έκανε τα πάντα για να προβάλει τον τόπο του και να συμβάλει στην ανάπτυξή του με μια ολόφρεσκη ματιά. Για το αγαπημένο του Τολό, τις αρετές του και όσα προσφέρει στον ταξιδιώτη και τον επισκέπτη του, ο Πήτερ Ιωάννου είχε μιλήσει πριν από λίγο μόλις καιρό στο ethnos.gr.


Συντριμμένη η τοπική κοινωνία αποχαιρετά σήμερα τον αδικοχαμένο νεαρό επιχειρηματία και φωτεινό της μέλος. «Αντί στεφάνων» φίλοι του και δικοί του άνθρωποι παραθέτουν μέσω σόσιαλ μίντια «τον οργανισμό που στήριζε με το παρεάκι του και τους δικούς του “αδελφούς – μοτοσικλετιστές”».

Με αιτιολογία «Για τον Πητ Ιωάννου» προτρέπουν όποιον θέλει να τιμήσει τη μνήμη του να ενισχύσει το έργο της Στέγης Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνική Τράπεζα: GR4301101750000017548000953, ALPHA BANK: IBAN: GR5301403520352002101079910).

Related Articles

Back to top button