ΕΛΛΑΔΑ

«Σκυλί» χαρακτήρισε η Μάγδα Φύσσα τον Μιχαλολιάκο στην δίκη της Χ.Α.

Μέσα σε κλίμα έντονης αποδοκιμασίας από την Μάγδα Φύσσα προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο, φωνάζοντάς τον “σκυλί” μόλις εισήλθε στην αίθουσα, με τους Χρυσαυγίτες να απαντούν με “ου¨ και υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα, Χρυσαυγίτες οπαδοί του στάθηκαν αμέσως προσοχή. Κατά την είσοδο του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενου ως αρχηγού της της εγκληματικής οργάνωσης, η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα του φώναξε «σκυλί», με τους Χρυσαυγίτες να την αποδοκιμάζουν.

Πολλοί φίλοι και συγγενείς, δε, του Παύλου Φύσσα υποδέχθηκαν τον κατηγορούμενο κρατώντας χαρτάκια με σημειωμένο επάνω μόνο τον αριθμό έξι, δηλώνοντας έτσι τον χρόνο που έχει συμπληρωθεί από τη δολοφονία του μουσικού.

Από την πλευρά τους, περίπου περίπου 70 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής υποδέχτηκαν τον αρχηγό τους σε στάση προσοχής, κατά την είσοδό του στην αίθουσα.

Κατά την απολογία του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αφού δήλωσε αθώος καταγγέλλοντας πολιτική σκευωρία, μίλησε για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Σημείωσε δε πως είναι η πρώτη φορά από γεννήσεως του ελληνικού κράτους που «κάθεται στο εδώλιο πολιτικός αρχηγός για πράξεις ενός οπαδού του κόμματος». Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε έγκλημα στην Ιταλία, όπου, όπως είπε, «δεν κατηγορήθηκε ο Σαλβίνι επειδή οπαδός του σκότωσε λαθρομετανάστη».

Related Articles

Back to top button
Close
Close