ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές «αρχαίας τραγωδίας» στο Νοσοκομείο για τον 5χρονο Μάριο που σκοτώθηκε παίζοντας σπίτι του… 

Δεν γιατρεύεται τέτοιος πόνος για τους γονείς και τους συγγενείς του πεντάχρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης, στον οικισμό των Ρομά στα Τσαΐρια Θεσσαλονίκης.

Ολα έγιναν όταν ο πεντάχρονος έπαιζε μαζί με έναν φίλο του στον οικισμό.

ADS

«Τα δύο παιδάκια έπαιζαν στο παράπηγμα. Ο πεντάχρονος πήγε προς το τζάμι της παράγκας που έμενε, το οποίο ήταν αρκετά ψεύτικο και σάπιο. Αυτό έσπασε και τα γυαλιά του προκάλεσαν πολλά τραύματα, με το ένα καρφώνεται στο πλάι σαν μαχαίρι, να μπαίνει στον πνεύμονα και να τον τραυματίζει στην αρτηρία», ανέφερε.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς και τον παππού του με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Θέρμης και οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, το οποίο διαθέτει Παιδοχειρουργική Μονάδα.

«Το παιδί μεταφέρθηκε με τη συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο, προκειμένου να φτάσει γρήγορα, όμως κατέληξε. Είναι δυστυχώς το δεύτερο δυστύχημα που σημειώνεται στον οικισμό, μετά τον θάνατο του 6χρονου παιδιού», σημειώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, τα δύο παιδιά φέρεται να παίζανε με ένα μικρό αυτοκίνητο και στην προσπάθεια του ο 5χρονος Μάριος να το πάρει πρώτος από τον φίλο του, έτρεξε και ακούμπησε στο τζάμι της παράγκας, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του και να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το εγγόνι μου γλίστρησε, έπεσε πάνω στο τζάμι και κόπηκε. Δεν γνωρίζω πως έγινε, αν εκείνη την ώρα το παιδί έπαιζε. Ήρθε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το παιδάκι μας, τραυματίστηκε σοβαρά», ανέφερε ο παππούς του πεντάχρονου παιδιού, που έσπευσε στο νοσοκομείο μαζί με δεκάδες συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Στο προαύλιο του Γ. Γεννηματάς, εξελίχθηκαν σκηνές «αρχαίας τραγωδίας» μόλις οι γονείς και οι συγγενείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την τραγική κατάληξη.

«Γιατρέ μου σε παρακαλώ κάνε κάτι, σώστε το παιδί μας, το παιδάκι μας», φώναζε με λυγμούς ο πατέρας, με την μητέρα να σωριάζεται στο έδαφος και να επανέρχεται μετά από την φροντίδα που της παρείχε το προσωπικό του νοσοκομείου.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button