ΕΛΛΑΔΑ

Σκέρτσος: Ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ 

Ο Άκης Σκέρτσος κάνοντας ένα πρώτο λίγο μετά το exit poll, τόνισε πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πολιτικών αντιπάλων.

«Ένα πρώτο συμπέρασμα που βγάζω από το exit poll είναι ότι ακόμα και στο χαμηλότερο όριο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πολιτικών αντιπάλων. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη εκλογική νίκη σε διαδικασία ευρωεκλογών, ιστορικά. Θυμίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει κόμμα που έχει βγει πρώτο στις ευρωεκλογές ήταν κοντά στο 9%» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Συμπλήρωσε πως: «Να πω απλά ότι μιλάμε για μια ξεκάθαρη νίκη, δηλαδή πολιτικό μήνυμα σε σχέση με τη σταθερότητα της χώρας, την πολιτική σταθερότητα, την πορεία στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε. Για ευρωπαϊκές συγκλίσεις, για μεταρρυθμίσεις. Από κει και πέρα, είναι σαφές ότι επίσης υπάρχει ένα μήνυμα που πρέπει να εισπράξουμε. Δεν έχουμε πιάσει το ποσοστό με βάση τις εκτιμήσεις του 2019. Να περιμένουμε και τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι αυτό που προκύπτει είναι ότι οι πολίτες έχουν εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση, αλλά ζητούν και περισσότερα από την κυβέρνηση»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button