ΕΛΛΑΔΑ

Σε σπηλιές που γεμίζουν απότομα με νερό έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον παρουσιαστή του BBC

Όπως γράφει ο  Independent οι πυροσβέστες ερευνούν ένα σύστημα σπηλαίων που οι κάτοικοι χ

Με ιδιαίτερη ανησυχία τα ξένα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη. 

Όπως αναφέρει ο Independent, πλέον δίνεται μάχη με τον χρόνο ώστε να βρεθεί ο 67χρονος Μάικλ Μόσλεϊ. Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, οι πυροσβέστες ερευνούν ένα σύστημα σπηλαίων που οι κάτοικοι χαρακτηρίζουν ως «η άβυσσος».

Όπως εξηγούν, το δίκτυο των σπηλαίων, το οποίο βρίσκεται σε μια γραφική παραλία, αποτελείται από δεκάδες τούνελ που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό.

Ο Δρ Mosley εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.

«Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του Δρ Μόσλι είπε ότι «δεν θα χάσει την ελπίδα της» από την αναζήτηση του συζύγου της και ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές για τις «ακούραστες» προσπάθειές τους.

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το Βρετανικό Προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Michael. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», είπε η Δρ Clare Bailey Mosley.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button