ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοκ ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού: «Δεν έβγαινε το παιδί με τα ψίχουλα»

Τι λέει ο πατέρας του 31χρονου που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι μετά από κατάρρευση κτιρίου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ ΝΑ Αττικής, που έχασε τη ζωή του σήμερα με τραγικό τρόπο στο Πασαλιμάνι, όταν κατέρρευσε το κτίριο στο οποίο ο ίδιος εργαζόταν προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Ο 31χρονος Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος που εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού καταπλακώθηκε από συντρίμμια όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, το παλιό κτίριο στο οποίο γίνονταν οικοδομικές εργασίες, κατέρρευσε.

Ο πατέρας του 31χρονου που έκανε μεροκάματα όταν δεν είχε υπηρεσία, αναφέρειότι μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του παιδιού του, ξεκίνησε να ταξιδεύει προς Αθήνα. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο γιος του εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές, καθώς το εισόδημά του από την αστυνομία δεν ήταν αρκετό για να επιβιώσει.

«Ξέρω ότι κατά καιρούς έκανε μεροκάματα αλλού. Δεν έβγαινε το παιδί με τα ψίχουλα και έψαχνε πάντα μια δεύτερη δουλειά. Αλλά για την οικοδομή δεν ήξερα τίποτα. Το έμαθα το πρωί και έρχομαι Αθήνα να μάθω τι έγινε. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει συμβεί»είπε ο πατέρας του μιλώντας στο protothema.

Μάλιστα, ο 31χρονος είχε εργαστεί στο παρελθόν και ως διανομέας καθώς η οικογένειά του πιεζόταν οικονομικά. Τότε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε και ένα τροχαίο όπου είχε τραυματιστεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button