ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη το θρίλερ με Ακρίβο στο Άργος. Κανένα ίχνος του αγνοουμένου από τη Ναύπακτο

Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του, τα ίχνη του Θάνου Ακρίβου δεν έχουν βρεθεί ακόμη με τα ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα

 

ADS

Η οικογένεια του η οποία ήρθε σε επαφή με το npress.gr έχει χάσει τα ίχνη του από την Πέμπτη 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του την ημέρα εκείνη μετέβησαν στην Αθήνα και αφού δεν βρήκαν τον ίδιο στο σπίτι του και το κινητό του ήταν κλειστό, δήλωσαν την εξαφάνιση του στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του και στη συνέχεια εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Άργους. Τα κλειδιά ήταν στο αυτοκίνητο όπως και πολύτιμα αντικείμενα όπως χρηματα, τραπεζικές κάρτες βρίσκονταν στη θέση του οδηγού.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Θάνος ξεκινάει από την Αθήνα με προορισμό την Καλαμάτα την Τρίτη 10-4-2018.

Την Τετάρτη το πρωί φεύγει από Καλαμάτα ενώ είναι άγνωστο που είχε διαμείνει.

Το βράδυ της Τετάρτης περνάει τα διόδια του Άργους, βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και φτάνει στην περιοχή Πανόραμα. Εκεί διαμένει μέχρι το πρωί αλλά “ξεμένει” από μπαταρία στο αυτοκίνητο (μαύρο BMW) αλλά και στο κινητό.

Το πρωί της Πέμπτης και αφού οι γονείς του δεν έχουν σημεία ζωής, φεύγουν από Ναύπακτο για Αθήνα. Με το τηλέφωνο κλειστό και χωρίς κανένα σημάδι ζωής, δίνουν σήμα στην αστυνομία για εξαφάνιση.

Την ίδια ώρα, ο Θάνος βρίσκεται χωρίς καμία βοήθεια στο Πανόραμα Άργους.

Την Πέμπτη το απόγευμα σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα άλλο BMW προσπαθεί να βοηθήσει. Μπαίνουν τα δύο αυτοκίνητα “μούρη με μούρη” για να ενωθούν οι μπαταρίες, όπως συνήθως συμβαίνει. Η μπαταρία όμως στο όχημα του Θάνου βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος, κάτι που φαίνεται να αγνοούν.

Την Παρασκευή το πρωί, ο Θάνος πηγαίνει στην επιχείρηση με γερανούς που βρίσκεται ακριβώς απένταντι από το σημείο που έχει σταθμεύσει, να ζητήσει βοήθεια. Ένας εργαζόμενος του απαντάει πως δεν είναι συνεργείο αυτοκινήτων και τον διώχνει, παρότι τον έβλεπε επί μία ολόκληρη ημέρα ακριβώς απέναντι, στην μέση του πουθενά.

Πέρασα αρκετές φορές την Παρακευή από το σημείο και τον έβλεπα

Τριακόσια μέτρα από το συγκεκριμένο σημείο, βρίσκεται μια επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων, την οποία ο Θάνος δεν επισκέφτηκε ποτέ. Ο ιδιοκτήτης της όμως, ιδιαίτερα παρατηρητικός, βλέπει τον Θάνο με ένα άσπρο μπλουζάκι να προσπαθεί να επισκευάσει το όχημά του. “Πέρασα αρκετές φορές την Παρακευή από το σημείο και τον έβλεπα” δηλώνει χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας “Το μεσημέρι, περί τις 3 με 4, ένα ασημί αυτοκίνητο τον πλεύρισε και πίστεψα πως θα τον βοηθούσε. Από τότε δεν τον ξαναείδα”

Το αυτοκίνητο βρέθηκε από την αστυνομία την Παρασκευή το βράδυ, μετά από τηλέφωνο κατοίκου στην αστυνομία για εγκαταλειμμένο όχημα. Τα κλειδιά είναι μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο δεν έχει κλειδωμένες τις πόρτες. Στην θέση του οδηγού είναι το πορτοφόλι του Θάνου με 500 ευρώ αλλά και τραπεζικές κάρτες.

Μετά από έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίζεται ο ιδιοκτήτης και αμέσως σημαίνει συναγερμός.

Η οικογένεια μεταβαίνει στο σημείο και αρχίζει να ψάχνει μέσα στις αχανείς εκτάσεις της πεδιάδας του Άργους.

Με αρκετή καθυστέρηση, ενημερώνεται η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ να συνδράμουν στις έρευνες την Κυριακή το απόγευμα.

Αρκετές ημέρες αργότερα η Πυροσβεστική αποφασίζει να σταματήσει τις έρευνες καθώς απέβησαν άκαρπες.

Το Σάββατο το πρωΐ, βρέθηκαν τα ρούχα του 32χρονου 

Ο ίδιος ήταν για 2 ημέρες στην περιοχή Πανόραμα Άργους, προσπαθώντας να επισκευάσει το αυτοκίνητό του, που είχε «μείνει» από μπαταρία.

Όπως φαίνεται, ο Θάνος φορούσε σκουρόχρωμη μπλούζα και όχι άσπρη, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης συνεργείου της περιοχήα, ππυ τον είχε δει προν εξαφανιστεί.

 

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλείτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία

Related Articles

Back to top button