ΕΛΛΑΔΑ

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που έτρεχαν με περιπολικό και παραβίασαν κόκκινο φανάρι 

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που έτρεχαν με περιπολικό με μεγάλη ταχύτητα και παραβίασαν κόκκινο φανάρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «σε βάρος τους διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

ADS

Στο βίντεο διάρκειας 8 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο Tik Tok και προκάλεσε σάλο, εμφανίζεται το εσωτερικό ενός περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου ακούγονται γυναικείες φωνές που επευφημούν και διασκεδάζουν, όταν ο οδηγός του οχήματος – ένας αστυφύλακας- με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι. Συνοδηγός του είναι ένας υπαστυνόμος. Το περιπολικό είναι μάρκας Peugeot 308 και πανομοιότυπο με αυτά που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button