ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με άρθρο στο «Έθνος» για τον Γιώργο Γεωργίου: «Να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Σάλος με άρθρο του Νίκου Τζιανίδη, για τον Γιώργπ Γεωργίου που πέθανε προχθές, στο Ethnos.gr με τίτλο: «Γιώργο μου, καλό σου ταξίδι και εμείς να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» να προκαλεί σάλο.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε: «Ο Γιώργος Γεωργίου ήταν εκπρόσωπος μιας άλλης κουλτούρας, αθλητικής – ποδοσφαιρικής και γενικά κοινωνικής· κάποιοι την υιοθέτησαν, την χειροκρότησαν, την αποθέωσαν, την εξέφρασαν γιατί τους εξέφραζε απόλυτα· δεν ήμουν ένας από εκείνους!».

«Κλίνω ευλαβικά το γόνυ στην εκδημία του Γιώργου Γεωργίου, εκφράζω τα βαθύτατά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, θυμάμαι με δέος τον Γολγοθά που ανέβηκε και τον σταυρό που μόνος έσυρε μέχρι τον Κρανίου Τόπον με την σπάνια ασθένεια του γιού του κι “έξω της πύλης έπαθε”, αλλά μέχρι εκεί. Θρηνώ και οδύρομαι, όταν εννοήσω τον θάνατον του Γιώργου Γεωργίου ως άνθρωπο, αλλά ως τηλεπερσόνα, ως ραδιοφωνικό παραγωγό, ως… αθλητικολόγο, θα έλεγα ότι λυπάμαι που τον είδα, που τον άκουσα, που μου μετέφεραν απόψεις του» προσθέτει.

«Οι ομοφοβικές εκρήξεις με τη μάγκικη τεχνοτροπία του μάτσο άντρα, που ‘χει στο ΄να χέρι το μπεγλέρι και στ’ άλλο το τσιγάρο: “…τι που… ήταν αυτό. Τι αδ… ρε. Όλες οι αδ… της Ευρώπης μαζεμένες εδώ… Όξω π… κι’ άσκημε, γ… την τρέλα μου…; Κι οι φιλήσυχοι οικογενειάρχες πολύ γελούσαν με τους αφορισμούς του Γεωργίου, που ήταν ό,τι ακριβώς έλεγαν τα απόβραδα στον καφενέ οι άντρες μεταξύ τους, εκεί λίγο πριν δύσει ο ήλιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ανατείλουν οι μαύρες νύχτες των Μνημονίων» σχολιάζει ακόμη ο Νίκος Τζιανίδης για τον Γιώργο Γεωργίου.

«Ως άνθρωπο και ως πονεμένο οικογενειάρχη σε τιμώ και ασπάζομαι τα πάθη σου, ως επαγγελματία, όμως… Γιώργο μου, καλό σου ταξίδι και εμείς να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε» καταλήγει ο Νίκος Τζιανίδης για τον θάνατο του Γιώργου Γεωργίου με τα σχόλια να πέφτουν από κάτω «βροχή»

Related Articles

Back to top button