ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Συνεχίζει να τρομοκρατεί τη γειτονιά ο νταής με τα όπλα – Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και δεν άνοιγε

Η Αστυνομία του πήρε τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του αλλά ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζουν κάτοικοι σε γειτονιά της Σαλαμίνας, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με απειλές και επιθέσεις από γείτονά τους, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο συγκεκριμένος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά περιστατικά που γεννούν τον τρόμο στους υπόλοιπους.

Ο «νταής» της γειτονιάς, τους έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές, τους έχει απειλήσει με όπλο και έχει χειροδικήσει. Μάλιστα σε μια περίπτωση,  έφτιαξε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φώναζε «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους». Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του.

Παρά τις καταγγελίες των γειτόνων, ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί.

Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Συγκεκριμένα, το Σάββατο πήγε ένα περιπολικό αλλά εκείνος δεν βγήκε. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή. Στη συνέχεια, η αστυνομία του πήρε τις πινακίδες και είπαν στους γείτονες να μην κυκλοφορούν πολύ έξω.

Η κ. Εύα, γειτόνισσα του «νταή», ήταν η γυναίκα που είχε μπει στο σπίτι της, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

«Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μόνο η εκπομπή σας ασχολείται. Ήρθε περιπολικό, κορνάρισε και έφυγε. Το ίδιο έγινε και την επόμενη μέρα. Μετά του πήραν τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του. Ο επικεφαλής μου είπε πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι διότι δεν θέλουν να διακινδυνέψουν την ομάδα τους. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο όταν βγει, και να κλειστούμε στα σπίτια μας. Βγήκε όταν έφυγε η αστυνομία, πήρε την κλήση και ξαναμπήκε μέσα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button