ΕΛΛΑΔΑ

«Σακούλες γεμάτες με ερωτικά γράμματα» φτάνουν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η βρετανική Sun γράφει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λαμβάνει χιλιάδες ερωτικά γράμματα στη φυλακή, όπου βρίσκεται για τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Σακούλες γεμάτες με ερωτικά γράμματα» λαμβάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της Καρολάιν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun. Οι φρουροί στις φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου κρατείται ο καταδικασμένος πιλότος, φέρονται να έχουν μείνει άναυδοι με το πόσες πολλές θαυμάστριες του γράφουν ερωτικές επιστολές.

«Διαβάσαμε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία του Αναγνωστόπουλου και μείναμε έκπληκτοι» δηλώνει στη Sun ένας φρουρός, που δεν κατονομάζεται. «Ελληνίδες του γράφουν ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προμελετημένη και έγινε εν βρασμώ».

Τρίτη διακοπή στη δίκη Αναγνωστόπουλου

Για τρίτη φορά διεκόπη για τις 8 Μαΐου η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων στις οποίες θα συμμετέχει

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button