ΕΛΛΑΔΑ

Rosa Nera: Εισβολή των ΜΑΤ στην κατάληψη

Νέα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί της Δευτέρας (01/04) για την εκκένωση της κατάληψης «Rosa Nera» στα Χανιά.

Πρόκειται για δύο παλιά στρατιωτικά κτήρια που τελούν υπό κατάληψη από συλλογικότητες τα οποία και βρίσκονται στον λόφο Καστέλι πάνω από το παλιό λιμάνι των Χανίων. Γύρω στις εννιά το πρωί στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, αστυνομικοί της Ασφάλειας, της Δίωξης και της ΟΠΚΕ από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, ενώ η επιχείρηση έγινε παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις πάνω από 10 ατόμων, μελών των συλλογικοτήτων που συμμετέχουν στην κατάληψη των κτηρίων που βρίσκονται στον λόφο Καστέλι.

Ήδη έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα στις 5 το απόγευμα, με φόντο την εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στην κατάληψη, συνέλευση αλληλεγγύης στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά, ως αντίδραση για την εισβολή των αστυνομικών στην κατάληψη και τις συλλήψεις που έγιναν. Πηγή: www.rosa.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button