ΕΛΛΑΔΑ

Η Ραχήλ Μακρή, ο Σταύρος Θεοδωράκης και το ιδιωτικό νοσοκομείο

Σάλο προκάλεσε το tweet της Ραχήλ Μακρή για τον Σταύρο Θεοδωράκη και την επιλογή του να νοσηλευθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για την αποκατάσταση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

ADS

Μπα ο νεοφιλελέ ποταμάκιας δεν πηγαίνει στα νοσοκομεία μαζί με το πόπολο; όχι έ; βέβαια αφού δεν μπορεί μαζί με τους φτωχούς. pic.twitter.com/5m0RmipnIE

Ταυτόχρονα ωστόσο ξενίζει κιόλας δεδομένου ότι το 2014 η Ραχήλ Μακρή για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια, επέλεξε επίσης να χειρουργηθεί και να νοσηλευθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπως ακριβώς έπραξε και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Εκείνη την περίοδο είχε εξάλλου δημοσιευθεί εκτενές ρεπορτάζ -του Σταύρου Ζαγκανά για την Εσπρέσο – όπου αναφερόταν με πλήθος λεπτομερειών στην πορεία της υγείας της κ. Μακρή.

Το ζήτημα της υγείας ενός οποιουδήποτε ανθρώπου, οποιουδήποτε πολίτη υπέρκειται και των πολιτικών διαφορών και των προσωπικών συμπαθειών. Ακριβώς για αυτό δεν αποτελεί και δεν πρέπει να αποτελεί επιλογή, η επίθεση και η πολεμική σε ένα άνθρωπο που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με κριτήριο αν επέλεξε να νοσηλευθεί σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η νοσηρότητα τη εποχής αν και έχει καλύψει τα πάντα, δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει κάποια όρια…

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button