ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανής εικόνα: Σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα

Σούπερ μάρκετ στην Αθήνα τοποθέτησε αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα

Προβληματισμό κι έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι πρωτοφανείς εικόνες αντικλεπτικών πάνω σε βρεφικά γάλατα, σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας.

Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες οικογένειες, που δυσκολεύονται να αγοράσουν ακόμα και τα βασικά, ενώ νέοι γονείς αδυνατούν να εφοδιαστούν το βρεφικό γάλα, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», οι υπεύθυνοι καταστήματος σούπερ μάρκετ στην Αθήνα έδωσαν εντολή να τοποθετηθούν αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα, υπονοώντας προφανώς πως έχουν γίνει κλοπές του συγκεκριμένου προϊόντος. 

Όπως σχολιάζει το ρεπορτάζ, πολλές φορές η Αστυνομία έχει δεχτεί κλήσεις για κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ, κυρίως ακριβότερων αντικειμένων, εντούτοις η κίνηση του μαγαζιού να τοποθετήσει αντικλεπτικό σύστημα σε γάλατα μωρών δείχνει την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες, αδυνατώντας να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Back to top button