ΕΛΛΑΔΑ

Πως θα επιλέξω μια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας στο ίντερνετ; 

Οι μέρες που ζούμε είναι πολύ δύσκολες και δυστυχώς όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να γίνουν και δυσκολότερες. Αυτό σημαίνει ότι η ήδη σημαντικά αυξημένη εγκληματικότητα πιθανότατα θα αυξηθεί κι άλλο, κάτι που σίγουρα θα είναι πολύ επικίνδυνο τόσο για τα μαγαζιά όσο και τα σπίτια. Είναι λογικό λοιπόν η ασφάλεια να είναι κάτι που μας απασχολεί όλους και να ψάχνουμε τρόπους για να θωρακίσουμε την περιούσια μας ενάντια στους ολοένα και πιο θρασείς κλέφτες και διαρρήκτες.

ADS

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν είμαστε ειδικοί στην ασφάλεια. Μπορεί να έχουμε μία γενική ιδέα για κάποια μέτρα και συστήματα ασφαλείας, αλλά αυτή ιδέα μπορεί απλά να μην είναι αυτόματα ιδανική ή έστω και καλή για το σπίτι ή το κατάστημα μας. Αν λοιπόν θέλουμε η περιουσία μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, θα πρέπει να εμπιστευτούμε τη θωράκιση της σε ειδικούς, οι οποίοι θα μελετήσουν τον χώρο και με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις τους, θα προτείνουν μία λύση που θα καλύπτει πλήρως της ανάγκες του.

Πώς θα βρούμε όμως αυτούς τους ειδικούς; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή: θα χρησιμοποιήσουμε το internet. Ας δούμε λοιπόν πως θα επιλέξετε μία επιχείρηση συστημάτων ασφαλείας από το internet.

Αναζήτηση στο Google

Το πρώτο βήμα για οποιαδήποτε έρευνα πλέον είναι η αναζήτηση στο Google, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε άμεσα αρκετά αποτελέσματα ώστε να σχηματίσετε μία εικόνα για την αγορά αλλά και για να ξεκινήσετε τις συγκρίσεις. Για να κάνετε την έρευνα σας ακόμη πιο στοχευμένη, καλό θα ήταν στον όσο «συστήματα ασφαλείας» να προσθέσετε και την περιοχή στην οποία μένετε ή είναι το κατάστημα σας. Είναι καλύτερο να εμπιστεύεστε τοπικές επιχειρήσεις γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και γειτονιάς και ως εκ τούτου, μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις. 

Ανάγνωση κριτικών

Με την αναζήτηση που θα κάνετε, όπως είπαμε και παραπάνω, θα βρείτε πολλά αποτελέσματα. Εννοείται ότι όλες αυτές οι επιχειρήσεις δεν προσφέρουν την ίδια ποιότητα όσον αφορά τα υλικά και τις υπηρεσίες. Για να καταλάβετε καλύτερα το πόσο καλή είναι μία επιχείρηση, μπορείτε να δείτε τις κριτικές Google που θα βγουν όταν θα την ψάξετε. Θα δείτε ότι κάποια sitesόπως το https://www.cancelletto.gr έχουν άριστες βαθμολογίες και κριτικές, ενώ άλλα έχουν χαμηλότερες ενώ κάποια μπορεί να έχουν και πολύ αρνητικές. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στις επιχειρήσεις που έχουν υψηλές βαθμολογίες και καλές κριτικές και να αποφύγετε αυτές με τις χαμηλές. 

Μελέτη των sites

Αφού κάνετε ένα «ξεσκαρτάρισμα» των sites με την παραπάνω μέθοδο, τώρα θα πρέπει να δείτε και τι ακριβώς προσφέρει το κάθε ένα από τα sites που κρατήσατε. Επισκεφθείτε το κάθε site λοιπόν και μελετήστε το προσεκτικά για να καταλάβετε καλύτερα τι προσφέρει και να αποκτήσετε μία πρώτη εικόνα για την επιχείρηση. Είναι πολύ πιθανό τα sites να περιέχουν και δείγματα της δουλειάς τους, έτσι ώστε να σχηματίσετε μία ακόμη πιο καθαρή εικόνα. Εννοείται ότι αν κάποια επιχείρηση δεν σας γεμίζει το μάτι σε αυτή τη φάση, μπορείτε να την «ξεσκαρτάρετε» και αυτήν.

Επικοινωνία

Αφού λοιπόν έχετε καταλήξει σε κάποιες επιχειρήσεις που θεωρείτε καλές, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί τους και ιδανικά με κάποιον άμεσο τρόπο, δηλαδή με επίσκεψη στα γραφεία ή με κάποιο τηλεφώνημα. Στην επικοινωνία σας αυτή θα μιλήσετε για τον χώρο σας, το μπάτζετ σας, τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να θωρακιστεί όσο τον δυνατόν περισσότερο (γι’ αυτό κι έχει σημασία να ξέρει καλά την περιοχή η επιχείρηση, όπως είπαμε και παραπάνω) και το κόστος του έργου. Είναι πολύ πιθανό να σας ζητηθεί να γίνει και κάποιο ραντεβού στον χώρο σας για να σας γίνει μία πλήρης προσφορά, από όλες τις απόψεις.

Related Articles

Back to top button