ΕΛΛΑΔΑ

Πολάκης: Γαλαντόμοι οι υπουργοί του Μητσοτάκη – 10.416€ ετήσια συνδρομή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο από τον Μηταράκη

Επίθεση στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη τον οποίο κατηγορεί ότι μοιράζει λεφτά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, κάνει ο πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, το υπουργείο Μετανάστευσης για ετήσια συνδρομή στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση δελτίων τύπου πληρώνει το ποσό των 10.416€. 

Επίσης, για υπηρεσίες αποδελτίωσης το κόστος ανέρχεται στα 4.960€. Και όλα αυτά την ώρα που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  τα ποσά αυτά ήταν τα μισά, όπως επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχει ο τύπος! ΚΑΘΕ μέρα κάτι βρίσκω.

Εδώ: 1)Μηταράκης ετήσια συνδρομή στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση δελτίων τύπου: 10.416€ (για όλη δήθεν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου). Βίτσας για την ίδια υπηρεσία διάρκειας 10 μηνών: 3.720€ !(φωτό 2-3-4-5)

2) Υπηρεσίες αποδελτίωσης για Υπουργό κ.α (τα ίδια πρόσωπα και στις 2 περιπτώσεις): Μηταράκης για 1 έτος 4.960€. Βίτσας για 1 έτος 2.380,80€! Φωτό (6-7-8-9)

Συμπέρασμα: αν είσαι υπουργός του Μητσοτάκη, γίνεσαι γαλαντόμος με το δημόσιο χρήμα. Αν είσαι υπουργός του Τσίπρα, μετράς και το τελευταίο λεπτό του ευρώ, για να διαφυλάξεις το μαξιλαράκι των 37δις που φτιάχθηκε με τις θυσίες του λαού….

ΥΓ1 Μουρχονται κάτι υποτιμητικές λέξεις στο μυαλό για να περιγράψω την κατάσταση του Μηταράκη όπως ΓΛΥΜΙΤΖΟΥΡΑΣ και κάτι άλλες χειρότερες αλλά κρατάω «πολιτικό πολιτισμό»…..

ΥΓ2….και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,τον περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του !!!!

Related Articles

Back to top button
Close
Close