ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο γιατρός του πολυτελούς αυτοκινήτου που «καρφώθηκε» σε κολώνα στην Λάρισα 

Το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας «Morgan»  προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες –  Νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένος

Ο καρδιοχειρουργός Θάνος Αθανασίου νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας μετά το τροχαίο που είχε την Κυριακή το βράδυ στη Λάρισα, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας «Morgan» που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Εχεκρατίδας.

Ο γιατρός είναι από την Αθήνα, ωστόσο εξαιτίας της επαγγελματικής του ενασχόλησης δραστηριοποιείται σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτές και η πόλη της Λάρισας. 

Σε ο,τι αφορά την υγεία του, ευτυχώς ο άνθρωπος είχε Άγιο καθώς νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Άγιο όμως, είχαν και οι διερχόμενοι περαστικοί του σημείου καθώς δεν υπήρξαν θύματα από την πρόσκρουση.

Στιγμιοτυπο_2022-05-23__11_16_35_πμ
IMG_4775-780x405

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, αρκετοί είναι οι οδηγοί εκείνοι που στους συγκεκριμένους δρόμους της πόλης αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που διέρχονται από το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο ίδιος εντός του αυτοκινήτου.

202205221831448573__1_
202205221831519092

Επί τόπου έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και μαζί με αστυνομικούς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον γιατρό και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button