ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανέστειλε την απεργία-Αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών

Μετά την λήξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ οι εργαζόμενοι γνωστοποίησαν ότι προχωρούν στην λήξη της απεργίας, ενώ η αποκομιδή ων σκουπιδιών θα ξεκινήσει άμεσα. Οι εργαζόμενοι κατέληξαν σε αυτή την απόφαση συνυπολογίζοντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που καθιστούν αφόρητη την κατάσταση στις πόλεις της χώρας. 

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και κατά τη διάρκειά της ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις, με τη μειοψηφία να ζητά τη συνέχιση της απεργίας έως και την Κυριακή. Ωστόσο, επικράτησε η άποψη ότι δεν πρέπει να παραταθεί η ταλαιπωρία των πολιτών με δεδομένο ότι στους δρόμους βρίσκονται χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών και ταυτόχρονα η θερμοκρασία θα ξεπεράσει από αύριο τους 40 βαθμούς.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να σχεδιάσει νέες κινητοποιήσεις, αφού όπως επισήμαναν, δεν είναι ικανοποιημένοι από τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης και δεν τους καλύπτει η νομοθετική παρέμβαση, αφού θα στείλει χιλιάδες εξ αυτών στην ανεργία.

Related Articles

Back to top button