ΕΛΛΑΔΑ

Πισπιρίγκου: «Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας» – Τα πρώτα λόγια στην απολογία της

Σε εξέλιξη είναι η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Τα πρώτα της λόγια στο δικαστήριο

Σε μία απολογία γεμάτη συναισθηματικές φορτίσεις χωρίς ακόμη να μπει στην ουσία της υπόθεσης, προχωρά η Ρούλα Πισπιρίγκου ενωπιον του Μικτού Ορκωρού Δικαστηρίου.

Η Ρούλα Πισπιριγκου μίλησε για ένα χαρισματικό παιδί, κοινωνικό περιγράφοντας τα πρώρα χρόνια της ζωής της.

«Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω. Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και και τρίχα από τη κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας … δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η τζωρτζινα μου» πήραν τα πρώρα της λόγια.

Η πρόεδρος όταν τη ρώτησε η κατηγορούμενη πως να ξεκινήσει, είπε: , «Θέλω να ακούσω τη δίκη σας αλήθεια. Από εκεί που θέλετε εσείς να ξεκινήσετε σε σχέση με την κατηγορία. Οτιδήποτε. Απ’όπου θέλετε να ξεκινήσετε».

Αναφορικά με τη Τζωρτζινα, η κατηγορούμενη είπε: «Γεννήθηκε 31 10 13. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί υπήρξε κάποια επιπλοκή τις τελευταίες ώρες. Βγήκε εκτάκτως το απόγευμα στις 7:20.

Related Articles

Back to top button