ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Γείτονες τσακώθηκαν για έναν κάδο σκουπιδιών και του έκοψε με δαγκωνιά τη μύτη!

Οι γείτονες «πιάστηκαν στα χέρια» επειδή  κανένας δεν ήθελε τον κάδο σκουπιδιών μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του

Αδιανόητες καταστάσεις σημειώθηκαν σε παραλιακό χωριό του Πηλίου όταν γείτονες «πιάστηκαν στα χέρια» επειδή  κανένας δεν ήθελε τον κάδο σκουπιδιών μπροστά στην πόρτα του. 

Ο ένας, μετέφερε τον κάδο στην πρόσοψη του εξοχικού του άλλου, και αποτέλεσμα ήταν νααλληλομηνυθούν, για ξυλοδαρμό. Το περιστατικό συνέβη το 2020 και χθες στο εδώλιο κάθησε ένας 45χρονος γιατί δάγκωσε το χέρι και την μύτη του γείτονά του ενώ του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά. Ήταν κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό καθώς έκοψε ένα κομμάτι από την μύτη του μηνυτή.

Ο κάδος στα εξοχικά μεγάλου συγκροτήματος, παραλιακού χωριού του Πηλίου, «έκοβε» βόλτες επί μήνες. Οι γείτονες μάλωναν συχνά για τη θέση του καθώς κανείς δεν τον ήθελε στην πόρτα του, ενώ μετά από πολλές αντεγκλήσεις «πιάστηκαν στα χέρια». Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού και οι συνήγοροί του προσκόμισαν στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει πως ο μηνυτής επιτέθηκε πρώτος και έριξε στο έδαφος τον 45χρονο.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν είχε άλλον τρόπο να αμυνθεί για να τον διώξει από πάνω του, παρά να τον δαγκώσει. Ο μηνυτής θα καθήσει και εκείνος σύντομα στη θέση του κατηγορούμενου καθώς έχει κατατεθεί εναντίον του μήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό. Η χθεσινή δίκη διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου.

Πηγή: gegonota.news

Related Articles

Back to top button