ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς

Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς, ένας από τους πιο σημαντικούς, δημοφιλείς και παραγωγικούς στιχουργούς του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού,που υπέγραψε δεκάδες επιτυχίες.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Ηλίας Φιλίππου, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Δυστυχώς, οι απρόσμενα θλιβερές ειδήσεις αυτού του καιρού μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά. Σήμερα, έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος πολυαγαπημένος φίλος σπουδαίος στιχουργός συναγωνιστής μου αμέτρητα χρόνια άνθρωπος με το αξεπέραστο χιούμορ και τη μοναδική εξυπνάδα ο…ο…ο…δε ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω. Αγαπημένε Σπύρο Γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του ανθρώπους». 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κολωνάκι, ενώ η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην Νότιο Αφρική. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, σε ηλικία 27 ετών, ήταν πια διπλωματούχος οπτικός, επάγγελμα που έκανε μέχρι σήμερα.

Ο Σπύρος Γιατράς είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας, όπως τους Στράτο Διονυσίου, Τόλη Βοσκόπουλο, Γιάννη Πάριο, Θέμη Αδαμαντίδη, Σταμάτη Γονίδη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δημήτρη Κοντολάζο, Αντύπα, Βασίλη Καρρά, Πάολα, Κωνσταντίνο Αργυρό, Νίκο Οικονομόπουλο και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Related Articles

Back to top button