ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο 31χρονος συνοριοφύλακας που είχε αυτοπυροβοληθεί στον Έβρο – Δωρίζει ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος συνοριοφύλακας που είχε αυτοπυροβοληθεί με το υπηρεσιακό του περίστροφο τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου και έκτοτε νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η οικογένεια του άτυχου 31χρονου αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, χαρίζοντας ζωή σε τρειςσυνανθρώπους μας, που έλαβαν την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδείς του, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Η διοίκηση του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 31χρονου και εύχεται κι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

«Σήμερα Παρασκευή στις 15/09/2023, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από μαραθώνια προσπάθεια των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, του Αναισθησιολογικού Τμήματος, του Χειρουργείου, καθώς και της μεταμοσχευτικής ομάδας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιήθηκε δωρεά οργάνων από ασθενή

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζει ταθερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος που παρά την φόρτιση και τη θλίψη, με ενσυναίσθηση ανταποκρίθηκε στην έκκληση των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και προσέφερε δώρα ζωής σε πάσχοντες, συναινώντας στην πραγματοποίηση της δωρεάς. Ευχή όλων είναι το παράδειγμά τους που βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο να ακολουθηθεί», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. 

Τέλος η Διοίκηση του Π. Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους Ιατρούς και Νοσηλευτές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button