ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας θύματος: «Να δώσουν τα λεφτά στους πολιτικούς – Είναι μαζική δολοφονία» 

Οργισμένη αντίδραση από τον πατέρα του Δημήτρη Ασλανίδη, ενός εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, μετά την ανακοίνωση της Hellenic Train για αποζημιώσεις στις οικογένειες των 57 νεκρών.

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Ετσι θα ξεπλυθούν νομίζουν; Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά o Παύλος Ασλανίδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είναι μαζική δολοφονία. Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω…», συμπλήρωσε ο κ. Ασλανίδης δίχως να κρύψει την οργή του.

Related Articles

Back to top button