ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες: Χωρίς το όνομα του υποψηφίου η ανάρτηση της βαθμολογίας στο σχολείο

Οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων

 

Με τον κωδικό τους ανά χείρας πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να δουν τις βαθμολογίες τους.

Οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.

«Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων» όπως αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, η οποία στάλθηκε στα Λύκεια.

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 για εισαγωγή σε τμήματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 13.00.

Related Articles

Back to top button