ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικό βιασμό καταγγέλει 36χρονη και εξαναγκασμό σε ανταλλαγή συντρόφων από τον σύντροφό της

Η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει

Την εξανάγκαζε σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, ενώ βιαζόταν ομαδικά… συγκλονίζει η καταγγελία 36χρονης σε βάρος του συντρόφου της, σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος τηνχτυπούσε και την απειλούσε.

Η 36χρονη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.

Η πλευρά του 53χρονου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει

Η 36χρονη υποστηρίζει ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.

Related Articles

Back to top button