ΕΛΛΑΔΑ

Οι vegan έξω από την Βουλή: Μην σφάζετε αρνιά το Πάσχα

Κατά της σφαγής και του ψησίματος αρνιών το Πάσχα ήταν η διαμαρτυρία που διοργανώθηκε σήμερα από vegan ακτιβιστές στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος ζητώντας την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην επικείμενη σφαγή χιλιάδων αρνιών για το πασχαλινό έθιμο.

Κρατώντας πλακάτ με φωτογραφίες και συνθήματα, όσοι πήραν μέρος στην διαμαρτυρία κάλεσαν τον κόσμο να αντισταθεί φέτος σε αυτό το έθιμο.

To κάλεσμα της ομάδα Vegan for Life για τη σημερινή διαμαρτυρία:

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ώρα 12:00 , στην Ερμού στο ύψος της Καπνικαρέας, διαμαρτυρόμαστε σιωπηλά για το βάρβαρο και πρωτόγονο έθιμο της Πασχαλινής σφαγής.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ να περάσουμε ενα δυνατό μήνυμα για τα εκατομμύρια αρνάκια που θανατώνονται κάθε χρόνο για τη χριστιανική γιορτή της “Αγάπης”… καθώς και για τα ζώα που δολοφονούνται τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου.

Έχει έρθει η ώρα να καταργήσουμε κάθε μορφή ανήθικης συμπεριφοράς προς τα ευάλωτα πλάσματα και να αναγνωρίσουμε με σεβασμό τα αυτονόητα δικαιώματά τους στη Ζωή και την Ελευθερία, βάζοντας τέλος στις ακραίες και φρικαλέες συμπεριφορές μας.

Ανοίγουμε τα μάτια, το μυαλό και την ψυχή στο έγκλημα που διαπράττεται επί αιώνες σε βάρος τους, αφήνοντας πίσω τα πρότυπα κυριαρχίας και αγριότητας.

Ας γιορτάσουμε την αληθινή Ανάσταση! Την Ανάσταση της Ψυχής με Αγάπη και Συμπόνια για Όλους. Για να επέλθει η Ειρήνη, χρειάζεται να φυτέψουμε τους σπόρους της Ελπίδας.

Λέμε ΝΑΙ στη Ζωή! ΌΧΙ στην κοινωνία που υποστηρίζει το θάνατο… Για έναν καλύτερο κόσμο .

Ας είμαστε όλοι εκεί… μέχρι όλα να είναι ελεύθερα

Related Articles

Back to top button