ΕΛΛΑΔΑ

Οι Coldplay καλούν το κοινό στο Ηρώδειο για το νέο τους video clip

Το συγκρότημα Coldplay μετά τις δύο μαγικές συναυλίες στο OAKA παραμένουν στην Αθήνα για γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ

Μετά από δύο μαγευτικές συναυλίες στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι Coldplay καλούν το κοινό να συμμετάσχει σ’ ένα video clip που θα γυρίσουν στο Ηρώδειο.

Οι Coldplay πρόκειται να γυρίσουν ένα νέο βίντεοκλιπ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό να συμμετάσχει ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Το διάσημο συγκρότημα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χάρισε δύο φαντασμαγορικές sold out συναυλίες στο ΟΑΚΑ, με το κοινό να τους αποθεώνει.

Σημειώνεται πως έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες για το γύρισμα στο Ηρώδειο, έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου, ενώ σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε ότι το budget του video clip των Coldplay στο Ηρώδειο είναι ύψους τριών εκατ. ευρώ. 

Η ανοιχτή πρόσκληση των Coldplay:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button