ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέλιος Ρόκκος διακομίστηκε εκτάκτως στην Αθήνα με συμπτώματα εμφράγματος

Συμπτώματα τα οποία παρέπεμπαν σε έμφραγμα κινητοποίησαν νωρίτερα, σήμερα, τον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο και τους οικείους του γεγονός που οδήγησε στην έκτακτη μεταφορά του από τη Λήμνο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε εκτάκτως με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Λήμνο ο δημοφιλής τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο 58χρονος τραγουδιστής εμφάνισε σήμερα το πρωί συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, γεγονός που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του. Την απόφαση για μεταφορά σε νοσοκομείο των Αθηνών έλαβαν οι γιατροί του.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε από το νησί στην Αθήνα. Διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα γύρω στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Σημειώνεται πως, νωρίς το μεσημέρι, η «Πύλη Αξιού» -το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης- στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση:

Related Articles

Back to top button